Чи будуть "зрадники" у лавах? Зеленський затвердив склад делегації, яка представлятиме Україну на переговорах у Мінську

Президент Володимир Зеленський затвердив склад делегації України для участі в Тристоронньої контактній групі по перемовинах у Мінську, що стосуються військового конфлікту на Донбасі. Відповідний указ він підписав у вівторок, 5 травня, передають Патріоти України.

Склад делегації виглядає так:

Голова делегації - колишній президент України Леонід Кучма.

Перший заступник голови делегації - віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Заступник голови делегації - голова комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва, народний депутат України Олександр Мережко.

Представник України в робочій підгрупі по соціально-економічним опитуванням - міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Юлія Свириденко.

Представник України в робочій підгрупі з політичних питань - голова комітету Верховної Ради України з питань правової політики, народний депутат України Андрій Костін.

Представник України в робочій підгрупі з питань безпеки - заступник міністра оборони України Олександр Поліщук.

Представник України в робочій підгрупі з гуманітарних питань - голова комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, народний депутат України Галина Третьякова.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: