Зеленський звернувся до нації з приводу визнання Росією "незалежності" ОРДЛО та "підколов Путіна через його довгі "лекції з історії"

Чинному президенту вже вказали на нерішучість, котра до того ж суперечить чинному законодавству про оборону

Президент України Володимир Зеленський поглузував зі свого російського опонента Володимира Путіна через його любов проголошувати довгі промови на історичну тему, зазначають Патріоти України.

"Великий народе великої країни, у нас і нашої держави немає часу на довгі лекції з історії, то ж я не буду говорити про минуле, скажу про реалії і майбутнє…", - розпочав свою промову гарант, натякаючи на виступ Путіна, який 21 лютого ввечері більше години нав'язував своє бачення історії СРСР і України, після чого підписав укази про визнання ОРДЛО.

Далі Зеленський зазначив, що Україна однозначно кваліфікує останні дії РФ як "порушення суверенітету та територіальної цілісності нашої держави", а "вся відповідальність за наслідки у зв’язку зі згаданими рішеннями покладається на керівництво Росії". За словами Зеленського, визнання ОРДЛО може означати односторонній вихід Росії з Мінських домовленостей та ігнорування рішень в рамках "нормандського формату".

Варто зазначити, що заяву президента нищівно розгромив Юрій Бутусов, котрий вказав на протиріччя з українським законодавством в царині оборони. Закон вимагає за таких обставин негайно дати відсіч агресору.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...