Жданов відповів, чи можуть F-16 діставати до зони пусків російських ракет

Жданов відповів, чи можуть F-16 діставати до зони пусків російських ракет

Військовий експерт Олег Жданов відповів на питання, чи можуть американські винищувачі F-16 дістати до зони пусків ракет російськими літаками, передають Патріоти України.

"Не тільки F-16. Нам повинні передати ракети, які мають дальність застосування 150-200 кілометрів, і ми зможемо діставати до районів пусків ось цих плануючих бомб, які Росія пускає недалеко від нашого кордону", – зазначив він.

При цьому експерт додав, що, на жаль, ще немає такого озброєння класу "повітря-повітря", яке діставало б на тисячу кілометрів, щоб вражати російські стратегічні винищувачі над Каспійським морем.

"В акваторії Чорного моря можемо дістати, але наші винищувачі тоді повинні вийти у міжнародний повітряний простір, і там повинен відбутися повітряний бій. Уздовж кордону можемо дістати те, що підлітає близько до кордону. А з далеких рубежів, на жаль, такого виду озброєння немає", – сказав Жданов.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...