Жодного добровольчого батальйону "Москва" або "Петербург" не буде існувати, - секретар РНБО

Жодного добровольчого батальйону "Москва" або "Петербург" в Росії не існує і навряд чи буде існувати. Таку думку висловив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі інформаційного телемарафону, коментуючи кампанію в РФ зі створення батальйонів добровольців для участі у війні проти України, передають Патріоти України.

За його словами, навіть, якщо добровольчі батальйони у РФ і будуть існувати, то тільки на папері, а в їх складі будуть якути, чуваші та інші люди з тих суб'єктів федерації, які Росія свого часу колонізувала.

Секретар РНБО зауважив, що добровольці – це ті люди, які йдуть безкоштовно за поштовхом серця захищати свою країну. Так саме, як це було в Україні у 2014 році, де добровольчі батальйони були сформовані за територіальною ознакою та мали відповідно до цього назви.

"Вони (РФ - ред.) зараз зробили таку кальку і вважають, що ці люди будуть добровільно йти на фронт. Вони не йдуть добровільно, вони підписують контракти. Зараз Росія максимально збільшує кількість грошей, яку вона готова платити цим людям, які йдуть на вірну загибель. Ці суми зараз у РФ вже почали сягати шалених цифр, у порівнянні з тим рівнем життя, яке є на їхніх територіях", - сказав Данілов.

Він вважає, що результатом війни Росії в Україні буде деколонізація території країни-окупанта.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...