Журналісти з'ясували, де тримають терориста Гіркіна та в яких умовах сидить арештант

Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) тримають у пристойній двомісній камері чекістського СІЗО "Лефортово" у Москві (вочевидь куратори з ФСБ "підстелили трохи соломки" своєму протеже.-ПУ).

У терориста є телевізор і холодильник. Колишній лідер так званої ДНР уже скористався бібліотекою, повідомляє російський "Интерфакс".

"Гіркін заарештований у РФ у справі про заклики до екстремізму. Учора ми відвідали СІЗО-2 ФСВП Росії, більш відоме як "Лефортово", і зайшли в камеру Ігоря Гіркіна", – заявив відповідальний секретар московської Громадської спостережної комісії (ГСК) Олексій Мельников у коментарі журналістам.

Стрєлков відмовився коментувати умови утримання в СІЗО, але "ознак морального або фізичного тиску виявлено не було", додав Мельников.

"90% сухопутних сил уже залучено в Україні, але": Адмірал НАТО розповів, чи є ризик прямої війни Альянсу з Росією

неділя, 29 вересень 2024, 17:34

Наразі росіяни не готують напад на НАТО – 90% сухопутних сил РФ уже залучено в Україні. Про це голова Військового комітету Альянсу, адмірал Роб Бауер розповів в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», передають Патріоти України. «Я переконаний, що теоретично вон...

Кидають сили на оточення: В ISW назвали місто, яке війська РФ атакують на Покровському напрямку

неділя, 29 вересень 2024, 17:22

Російські війська нещодавно просунулися в районі міста Селидове на тлі наступальних операцій на Покровському напрямку 28 вересня. Вони не йдуть у фронтальні атаки, а намагаються оточити цей населений пункт на південний схід від головної для ворога мети...