Живий та здоровий: Залужний, якого "поховали" окупанти, записав відеозвернення (відео)

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у відповідь на фейки росіян про нібито свою "смерть" чи "поранення" записав коротке відеозвернення. Відео опублікував офіцер ЗСУ, блогер Анатолій Штефан "Штірліц". Воно було записано в кабінеті Залужного.

"Щиро дякую всі українцям. Разом ми обов'язково переможемо", – запевнив головком. Таким чином, Залужний розвіяв брехливі чутки, які розповсюджували російські пропагандисти, що він нібито перебуває у недієздатному стані після поранення.

Нагадаємо, російські пропагандистські ЗМІ писали, що нібито головком ЗСУ Валерій Залужний "отримав травму голови та осколкові поранення внаслідок російського ракетного удару по командному пункту під Херсоном на початку травня".

16 українських військовополонених, яких розстріляли під Покровськом, могли бути із двох підрозділів - Офіс генпрокурора

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 21:56

В Офісі генпрокурора попередньо встановили підрозділ російських окупантів, військовослужбовці якого могли розстріляти 16 українських військовополонених на покровському напрямку Донецької області. Про це сьогодні, 4 жовтня, в ефірі національного телемар...

Українську бойову систему Delta презентували на антидронових навчаннях НАТО у Нідерландах

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 21:31

Українські військові представили бойову систему Delta на антидронових навчаннях НАТО, що відбулися у вересні у Нідерландах. Про це повідомили у Міністерстві оборони України у п’ятницю, 4 жовтня, передають Патріоти України. Як зазначили у Міноборони, ук...