З’явилося відео кладовища російської техніки на Херсонщині: ЗСУ перетворили її на брухт

Захисники України зафіксували ціле кладовище техніки й озброєння російських окупантів у Херсонській області. Її воїни підбили й перетворили на брухт під час боїв, передають Патріоти України.

Кадри знято з дрона. Їх опублікував Telegram-канал SPRAVDI Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. "Кладовище російської техніки десь у степах Херсонщини", – підписали ролик у мережі.

На нього потрапили дві спалені вантажівки, стільки ж багатоцільових легких броньованих транспортерів (МТ-ЛБ). Також на брухт перетворився і бронеавтомобіль окупантів "Тигр-М".

Прикметно, що свою техніку окупанти ховали між великими будівлями місцевих фермерських господарств чи якихось підприємств. А також у посадках серед південних українських степів.

Такі дії загарбників не вберегли їх від ударів ЗСУ. Очевидно, що завдяки роботі наших захисників, разом із ворожою технікою у цих степах Херсонщини поліг і не один військовий із лав російської армії.

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...