З'явилися дані всіх героїв ЗСУ, котрі загинули через російський обстріл під Шумами (фотофакти)

26 березня на Донбасі Україна втратила чотирьох відважних захисників. Героїв не стало після прицільної атаки "гібридів" батальйону "Сомалі" під Шумами. Ворожий обстріл забрав життя Сергія Гайченко, Максима Абрамович, а також Сергія Коваля, Сергія Барнича про котрих вже повідомлялось раніше, зазначають Патріоти України.

Сергій ГайченкоЯк сказано в Facebook Раєвського сільради, Сергій Гайченко був старшим солдатом 10-й гірничо-штурмової роти військової частини А3882, Герою було 27 років. Він помер від кулі ворога на полі бою. Разом з Гайченко, як повідомлялось загинув і підполковник Сергій Коваль, першокласний військовий, що мав великий досвід несення служби в гарячих точках. На Донбас приїхав ще на початку російської окупації.

Ще одним Героєм, загиблим під Шумами, став Сергій Барнич. Йому було 47 років.

Максим Абрамович

Четвертим бійцем, життя якого обірвала ворожа атака "ДНР", став Максим Абрамович. З 2017 року, як то кажуть в Facebook Дубровицького міськради, він проходив службу в лавах ЗСУ, завершивши її в 2020 році, захищав Україну в зоні ООС. У грудні минулого року знову приїхав на Донбас. Поранення Героя було смертельним.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...