Зібрався стріляти у 300-тисячний натовп? Бацька прилетів у центр Мінська у військовому камуфляжі та з автоматом у руках (відео)

Олександр Лукашенко, як виявилося, не евакуювався, а навпаки - вирішив особисто з'явитися в гущі подій.

23 серпня у Мінську, столиці Білорусі, знову спалахнули протести серед виборців, незгодних з офіційними результатами президентських виборів. У соціальних мережах почали з'являтися фото і відео того, що зараз відбувається в білоруській столиці. На камеру потрапив переобраний лідер держави Олександр Лукашенко з автоматом в руках. Telegram-канал "Пул Першого" о 19:33 опублікував відео того, як Лукашенко прилетів у Палац Незалежності, повідомляють Патріоти України.

На ньому видно, що Лукашенко виходить з вертольота з автоматом в темній формі і броньованому жилеті. "Лукашенко годину назад прилетів на місце подій. У Палац Незалежності!", - повідомляє канал.


У Telegram-каналі "NEXTA Live" опублікували фото і відео центру міста, куди зараз направляються представники силових структур. "Дуже багато силовиків зараз стягують у центрі Мінська. Центр міста починають повністю блокувати! Така картина зараз на вулиці Леніна, біля площі Свободи", - йдеться у публікації каналу.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...