Зливали ворогу дані бійців АТО та активістів: Партизани Херсонщини виявили мережу зрадників України

Деякі наші громадяни вирішують зрадити Україну та допомагати ворогу. Відповідати за злочини їм доведеться на рівні з окупантами, зазначають Патріоти України.

Російські окупанти у війні з Україною великі надії покладають на зрадників та колаборантів. Ті надають їм всю інформацію про тих, хто становить для росіян найбільшу небезпеку.

Виявлення мережі зрадників

Як повідомив депутат Сергій Хлань, нашим партизанам на тимчасово окупованій Херсонщині вдалося виявити цілу мережу зрадників України, а також вийти на їхніх кураторів. Зокрема, йдеться про угруповання "Беркут-Юг", воно тісно пов'язане з так званою "комендатурою" російських окупантів.

"Місцеві зрадники постачали їм необхідну інформацію (щодо учасників АТО, активістів тощо). Цих інформаторів викрито, деякі вже здали усі "завдання" та контакти. Бачимо кожного зрадника, рух опору росте по всій області. Розплата близько", – написав Хлань.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...