"Зменшив апетити": Касьянов розповів, чого тепер хоче Путін і наскільки звузилися його цілі

Якщо спочатку у Кремлі був розгорнутий список цілей, яких вони хотіли досягнути у ході війни проти України, то тепер після постійних невдач на фронті "апетити" російської диктаторської влади суттєво зменшилися. Росія почала переглядати свої цілі, коли начисто програла перший етап війни. Про це розповів волонтер, блогер і військовослужбовець ЗСУ Юрій Касьянов в інтерв’ю "Главреду", передають Патріоти України.

"Спочатку у Кремля були абсолютно фантастичні цілі на кшталт денацифікації, демілітаризації, загрози НАТО. Пізніше, коли Росія заслужено отримала по зубах, начисто програвши перший етап війни, вона почала переглядати свої цілі", – каже військовий.

Російський диктатор Путін зрозумів, що йому не вдасться підкорити всю Україну, нав’язати Заходу свою волю і змусити НАТО відступити подалі. Тому зараз РФ висуває менше вимог.

"Тепер у Росії простіші цілі – відмова України від вступу в НАТО і будь-які інші військові союзи, відсутність на українській території військових баз. При цьому в РФ мають намір у разі, якщо їм вдасться захопити лівобережну Україну, створити на цій території окупаційний режим, як на Донбасі з 2014 року", – каже Юрій Касьянов.

Проте українців такий хід подій абсолютно не влаштує, стверджує військовий, і захисники України готові боротися за свою державу і далі. "Тому нічого Росія тут не отримає", наголосив Касьянов. "Попереду ще страшні бої і великі втрати. Втрати будуть в будь-якому випадку, незалежно від того, хочемо ми воювати чи ні. Але ми виграємо цю війну", – зазначив військовослужбовець.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...