Змінив гнів на милість: Кернес несподівано полюбив геїв

Одіозний міський голова Харкова неочікувано для себе втрапив у гучний скандал через гомофобію, спробувавши влаштувати судилище щодо "Маршу рівності", котре планується провести у місті, зазначають Патріоти України. Однак розумні люди розтлумачили старому українофобу, що це ще гірше, ніж поновлювати назви вулиць та монументи сталінським катам, і Геннадій Адольфович змінив гнів на милість.

Сьогодні стало відомо, що міська рада Харкова не буде позиватися проти проведення тижня Прайду і Маршу рівності. Про це заявив сам Геннадій Кернес, передає Media Port.

За словами харківського міського голови, міська рада не може заборонити проведення даного заходу. Кернес також пообіцяв, що міськрада буде всіляко сприяти проведенню маршу рівності і забезпечить необхідну безпеку.

У свою чергу організатор KharkivPride Анна Шаригіна повідомила, що сьогодні в другій половині дня її та інших співорганізаторів заходу запросили до першого заступника мера Ігоря Терехова.

“Нас покликали в кабінет першого заступника міського голови, і він повідомив, що проти нас не будуть подавати позов і що міська влада сприятиме забезпеченню правопорядку під час заходу”, – повідомила організатор.

Проведення маршу рівності KharkivPride заплановано на 15 вересня. 5 вересня погоджувальна комісія Харківської міської ради проголосувала за те, щоб звернутися в суд з позовом про обмеження права громадян на проведення даного заходу. На думку членів комісії, захід може створити незручності для мешканців міста.

На 15 вересня також планують свої акції противники KharkivPride — ряд націоналістичних організацій.

Путін не зупиниться: Генінспектор Бундесверу заявив, що РФ може підготуватися до нападу на НАТО через 5-8 років

субота, 20 квітень 2024, 8:30

Росія може бути готова до військового нападу на країни НАТО вже через п’ять-вісім років. Щоб бути загрозою, спочатку їй потрібно відновити свої сили, виснажені в Україні, вважає генеральний інспектор Бундесверу Карстен Бреєр, передають Патріоти Україн...

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...