Знов тільки понти московські: Радбез РФ, скликаний для визнання "ЛДНР", постановив просити Путіна дати Заходу "останній шанс"

Російські політики закликали президента РФ Володимира Путіна “дати останній шанс” Заходу на те, щоб він змусив Київ виконати «Мінські угоди».

Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев закликав Путіна сказати своєму американському колезі Джо Байдену, що в разі невжиття необхідних заходів послідує визнання «ЛДНР», зазначають Патріоти України.

“Треба щоб ви (Путін, – ред.) сказали Байдену: «Якщо за 2-3 дні не припиниться бійня, то єдине рішення – визнання республік»», – сказав Патрушев на засіданні Радбезу РФ.

У свою чергу голова Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін також заявив, що західним країнам потрібно дати «останній шанс».

“У нинішній ситуації ми зобов’язані вчинити таким чином… Погодився б із пропозицією Миколи Платоновича (Патрушева, – ред.) про те, що нашим західним партнерам можна дати останній шанс, щоб у найкоротші терміни змусити Київ піти на мир і виконати Мінські угоди», – закликав Наришкін.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...