Знову "чушь несет": Пєсков заявив, що президент Путін став на шлях становлення вірусологом

Після заяви президента РФ Володимира Путіна про те, що "вся країна - вірусологи", російський лідер сам практично освоїв цю складну професію. Про це в інтерв'ю телеканалу "Росія-1" розповів прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков, передають Патріоти України.

"Якщо ви пам'ятаєте, на одній з нарад він якраз жартував, що у нас зараз вся країна перетворилася на вірусологів. Ось у мене сумнівів немає, що він на шляху становлення як вірусолог", - заявив представник Кремля.
За його словами, коли Путін глибоко вникає в будь-яку тему, то він збирає інформацію, стаючи при цьому "експертом". Нагадаємо, що коронавірусом в Росії за минулу добу, 25 квітня, заразилися 6361 осіб, що є рекордом за кількістю хворих за день. Всього в країні Covid-19 виявлено у 80 949 чоловік.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...