Знову "дискредитація ЗС РФ": У Дагестані школярку та її матір змусили вибачитися за слова про Путіна на останньому дзвонику (відео)

В одній зі шкіл Республіки Дагестан (входить до складу Російської Федерації) під час останнього дзвінка випускниця зажадала свободи для України і назвала російського президента Володимира Путіна "чортом". Незабаром після цього її саму і її мати змусили вибачитися за такий вчинок. На дівчину вже склали протокол за "дискредитацію" ЗС РФ. Про це повідомляють регіональні телеграм-канали, передають Патріоти України.

На її батьків також склали протокол за невиконання обов'язків по вихованню неповнолітніх. У роликах дівчина каже, що "просто хотіла привернути увагу до себе" і висловлює жаль. Мама Зухри говорить на камеру, що підтримує дії влади і Володимира Путіна, підтримує "спецоперацію" в Україні, а також називає себе патріотом. Обидві виглядають заляканими і говорять завченими фразами.


Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...