Знищимо всю армію: В ЄС розповіли, що буде з Росією після ядерного удару по Україні

На Росію чекає потужна військова відповідь західної коаліції, якщо вона застосує ядерну зброю у війні з Україною. Про це сказав голова європейської дипломатії Жозеп Боррель під час виступу на відкритті Європейської дипломатичної академії у Брюгзі, передають Патріоти України.

Захід в особі Євросоюзу, США та всього блоку НАТО не завдасть ядерного удару, але у відповідь знищить всю армію країни-агресора, наголосив дипломат.

Відповідь не буде ядерною, але її міць з військової точки зору буде великою", — заявив Боррель. Глава європейської дипломатії згадав слова президента Росії Володимира Путіна, який говорив, що не блефує про захист РФ усіма доступними засобами. Захід також не блефує, озвучуючи попередження про наслідки після ядерного удару по Україні, додав він.

"Це серйозний момент в історії, ми маємо продемонструвати нашу єдність, силу та рішучість", — продовжив Боррель. Незважаючи на розмови про ядерну ескалацію, треба продовжувати шукати шляхи для досягнення миру в Україні, сказав чиновник.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...