Зовсім не "внутренний конфликт": Гіркін публічно визнав, що Путін командував захопленням Донбасу

Російський диверсант ФСБ Ігор Гіркін, який почав кровопролитний конфлікт на Донбасі, зробив нове зізнання. Він заговорив про пряму відповідальність президента РФ Володимира Путіна за війну на Сході України. Увагу на слова Стрєлкова звернув у своєму відеоблозі на YouTube український журналіст, учасник мінських переговорів по Донбасу Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Он (Путин - ред.) смотрит, дает запустить процесс. Когда процесс приходит к победе, Владимир Владимирович "скромно" выходит и говорит: "Это я, хвалите меня". Ну как с Крымом. Годик подождал, а потом сказал: "Это я". До этого там были непонятные "отпускники", "зеленые человечки"... А когда все проваливается, он молчит… Как на Донбассе. "Это не я, это не мы, это они (украинцы - ред.) сами", - розповів Гіркін.

Казанський зазначив, що ці слова сказані не сторонньою людиною, а безпосереднім ключовим учасником окупації як Криму, так і Донбасу. "Сдал Путина с потрохами и признал, что война на Востоке Украины организована российскими властями, а не "внутренний конфликт", - заявив журналіст.

У цьому ж інтерв'ю Стрєлков закликав до захоплення російською владою всієї України. "Россия без Киева - это Московия", - заявив диверсант.

"Війна роботів": Окупанти вкрали у ЗСУ технологію ураження цілей, - Bild

неділя, 28 квітень 2024, 10:30

Аналітик BILD з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке стверджує, що російські війська за Україною перейшли до застосування наземних дронів на полі бою, передають Патріоти України. Зазначається, що в січні експерт повідомляв, що поряд з безпілотниками У...

Ворог йде на загострення: На Луганщині фіксується збільшення штурмів та обстрілів з боку російських військ

неділя, 28 квітень 2024, 10:22

Російські загарбники збільшили кількість штурмів та обстрілів Луганської області, повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передають Патріоти України. "Загарбники значно збільшили кількість штурмів і обстрілів наших позицій та населених пункті...