"Зп***или свиню у бабусі та дідуся і їли, б***ь, шашлик": Президент клубу української Прем'єр-ліги розповів, як забрав танк у окупантів (відео)

Олександр Поворознюк. Фото: ФК Інгулець.Президент футбольного клубу Інгулець Олександр Поворознюк розповів, як украв танк у російської армії. Ексклюзивною історією 51-річний функціонер поділився в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Чи бачив я окупантів ? Ну, як же не бачив. А в кого я зп***ив танк? Бачив. Що з ними сталося? Вони зп***или свиню у бабусі та дідуся і їли, б***ь, шашлик. І коли ми вийшли, я пересмикнув калаш і сказав: «Добрий вечір, ми - з України». Вони м’ясом подавилися.

Ну, я гріх на душу не брав, нікого не стріляв, можливо. Після війни там будуть легенди ходити. І це розказуватимуть люди, які це все бачили", - сказав президент Інгульця.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...