Зрадник сподівався на гроші та гуманізм: Суд залишив Богуслаєва зі спільником у СІЗО

Солом’янський районний суд міста Києва 30 листопада продовжив запобіжні заходи колишньому президенту підприємства Мотор Січ В'ячеславу Богуслаєву та начальнику одного з департаментів компанії Олегу Дзюбі. .

Згідно з ухвалою суду, Богуслаєв та Дзюба перебуватимуть під вартою без права на заставу до 5 січня 2024 року.

Також суд призначив справу до розгляду по суті на 25 грудня поточного року.

Нагадаємо, у жовтні минулого року В'ячеслава Богуслаєва затримали за підозрою в державній зраді. Пізніше було оприлюднено докази його співпраці з РФ, а також відбувся арешт.

Згодом стало відомо, що екс-глава Мотор Січі співпрацював із "ДНР". Крім того, за даними ЗМІ, компанія за сприяння Богуслаєва торгувала з підсанкційними іранськими підприємствами.

У жовтні 2023 року стало відомо, що СБУ передала до суду справу Богуслаєва і заарештувала його активи на понад 12 млрд гривень.

А сьогодні з’явилася інформація, що суддів Київського апеляційного суду підозрюють у пособництві щодо справи В'ячеслава Богуслаєва.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...