Зрадник сподівався, що все забули: Спецслужби України затримали в Києві керівника "центральної виборчої комісії ДНР", який організовував "референдум" за "незалежність"

Посібника російських окупантів впізнали вимушеними переселенцями з ОРДЛО
Роман Лягін

Генеральна прокуратура та Служба безпеки України затримали керівника "центральної виборчої комісії ДНР" Романа Лягіна, який в травні 2014 року організовував та проводив так званий референдум на окупованій території Донецької області. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко, зазначають Патріоти України.

"ГПУ та СБУ затримали керівника «центральної виборчої комісії днр», який в травні 2014 року організовував та проводив так званий референдум днр. Громадянину Лягіну інкримінується державна зрада. На все приходить час розплати". - написав Луценко на своїй сторінці у Facebook.

В СБУ поки не уточнюють, де був затриманий 39-річний колишній «глава ЦВК ДНР», проте в соцмережі на його сторінці, яка вже явно перебуває під контролем українських спецслужб, з'явився запис про те, що Лягіна нібито побачили і впізнали вимушені переселенці. І сталася ця зустріч в Києві, в районі метро «Видубичі», на вулиці Тимирязевській, біля будинку № 44. Цікаво, що на своїй сторінці Лягін навесні цього року став позиціонувати себе ... як громадянин України.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...