Побили й ізолювали: Стало відомо, куди подівся "головний по виборам" у "ДНР" Лягін

Роман Лягін поплатився за те, що сміливо розкритикував верхівку "ДНР".

Роман Лягін. Фото: ria.ru.

Звільнений з ганьбою керівник ЦВК "народної республіки" Роман Лягін був побитий і ізольований владою квазіреспубліки. Зараз його життю нічого не загрожує. Про це пишуть в пабліку в ВК "Типова Горлівка" з посиланням на бойовика "ДНР" Олександра Жучковського, передають Патріоти України.

За словами російського найманця, Лягін поплатився за те, що сміливо розкритикував верхівку "ДНР". Лягін нібито пригрозив Захарченко розповісти про особливості виборчого процесу в "ДНР", на що "республіканська влада" відповіла звільненому "чиновнику" фізичним покаранням.

“По итогам этой „дискуссии“ Лягин получил некоторые телесные повреждения, поэтому его временно „изолировали“, пока не сойдут побои и не будет проведена „профилактика“ по его возможным разоблачениям в прессе”,— зазначає Жучковський.

Відзначимо, Роман Лягін зник минулого тижня на наступний день після того, як стало відомо про його звільнення. Дружина сепаратиста каже, що востаннє спілкувалася з чоловіком до того, як він увійшов до кабінету до Захарченко, після цього зв'язок з Лягіним зник. Близькі до керівництва "ДНР" люди заявляли, що не знають, куди подівся їхній колега.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...