Зростання великої політикині: "Служниця" Верещук дала інтерв’ю секті, яка вважає Путіна "рятівником слов’ян", а Майдан - "світовим злом", та подякувала за подаровані "скрепні скрижалі"

Народний депутат від «Слуги народу» і кандидат у мери Києва Ірина Верещук дала інтерв’ю проросійській секті «АллатРа», яка називає президента РФ Володимира Путіна «рятівником слов’ян», а Революцію Гідності – «світовим злом», зазначають Патріоти України.

«В інтерв’ю каналу “АЛЛАТРА ТВ” Ірина Верещук поділилася своїм баченням творчого суспільства і того, які трансформації мають відбутися в світі й кожній людині, щоб ми всі могли жити щасливо», – повідомляється на сайті організації.

Наприкінці інтерв’ю Верещук подарували книгу, яка, за словами інтерв’юєра, «надихнула» організацію. У ній нібито зібрані «історичні факти».

На сайті «АЛЛАТРА ТВ» зазначено, що «АллатРа» – це міжнародний громадський рух, мета якого “популяризувати у світі загальнолюдське, духовно-моральні, культурні цінності, надихати людей на позитивні зміни в собі та суспільстві”. Відомо, що зареєстровано цей рух було у 2014 році, проте свою діяльність він веде з 2011 року.

У 2016 році в Мережі з’явилася інформація, що у Кропивницькому почала діяти якась секта, яка розвішує по місту білборди і рекламує себе через соцмережі. На чолі організації був керівник управління Кіровоградської ОДА Віталій Останній , який за часів Майдану організував місцевий антимайдан.

Незабаром користувачі соцмереж почали публікувати фото банерів «АллатРа», які з’являлися на вулицях Львова, Полтави і навіть у київському метро.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...