"Зрозуміло, що альтернатива - це не я": Демократ Дін Філліпс вийшов із передвиборчої гонки кандидатів у президенти США

Ще один претендент на посаду президента США вийшов із передвиборчої гонки. Конгресмен від Міннесоти Дін Філліпс припинив свою кампанію та підтримав чинного президента США Джо Байдена. Про це у середу, 6 березня, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN.

Як написав Філліпс у соцмережах, американці вимагали альтернативи, а він «нею не є». «Зрозуміло, що альтернатива — це не я. І зрозуміло, що Джо Байден — наш кандидат і наша можливість продемонструвати, якою країною є Америка і якою вона хоче бути», — зазначив він.

Крім цього, Філліпс повідомив, що він балотувався у Конгрес 2018 року, а також у президенти 2024 для того, щоб протистояти Дональду Трампу.

Філліпс оголосив про вихід з гонки на тлі домінування Байдена на передвиборчих змаганнях Демократичної партії 2024 року. Зокрема, на праймеріз у Південній Кароліні 3 лютого та у Супервівторок 5 березня.

Єдина суперниця Дональда Трампа в передвиборчій президентській кампанії Республіканської партії США Ніккі Гейлі офіційно заявила, що завершує свою президентську кампанію.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...