ЗСУ просуваються вперед, окупанти будують лінію оборони: Гайдай розповів про успіхи на Луганщині

Збройні сили України потроху просуваються в Луганській області вперед. Натомість російські окупанти стрімко будують багатошарову лінію оборони. Про це повідомив голова Луганщини Сергій Гайдай під час телемарафону, передають Патріоти України.

Він наголосив, що перспективи і плани контрнаступу є. Втім, "поки їх відкривати не будуть". "Військові роблять свою справу чітко, за планом. Знаєте, український план і російський план зовсім різні речі. В росіян план - це те, що вийшло випадково. ЗСУ реально досягають своєї мети. Звльнено на сьогодні сім населених пунктів. Далі потроху просуваємося. Але про подальші дії говорити не будемо", - наголосив Гайдай.

За його словами, росіяни будують захисні споруди у різних містах окупованої області, а також мінують "першу ділянку лінії фронту". Йдеться не лише про мости і дороги, а про адмінбудівлі.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...