Звичайне хуліганство чи народ закипає? Львів'янин кинув молоток у вікно Верховної Ради

У Києві поліцейські затримали молодого чоловіка, який пошкодив вікно будівлі Верховної Ради. Про це повідомляє Нацполіція у неділю, 6 лютого, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні під час несення служби на прилеглій до Верховної Ради України території поліцейські полку поліції особливого призначення №2 затримали чоловіка, який пошкодив вікно адмінбудівлі. Для документування на місце прибула слідчо-оперативна група Печерського управління поліції", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що 27-річний львів'янин заздалегідь підготував інструмент для пошкодження вікна – молоток та кинув його у вікно. Чоловік намагався втекти, але правоохоронці зупинили порушника.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про хуліганство (ч.1 ст.296 КК України). Наразі із затриманим спілкуються слідчі.

Нагадаємо, минулого року біля Верховної Ради затримали чоловіка зі зброєю. У нього знайшли ніж та "інший предмет, схожий на зброю".


Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...