17-річний херсонець вийшов на вулицю викинути сміття і отримав кулю в шию. Поліція вирахувала стрільця, котрий тероризував двір

Інцидент стався приблизно о 20:00, коли підліток зі своїм товаришем виносили сміття на вулицю. Хлопець раптово відчув різкий біль в шиї - в нього влучила куля. Постраждалого госпіталізували в лікарню, а також повідомили про НП в поліцію, зазначають Патріоти України.

Правоохоронці прибули на місце події і опитали велику кількість можливих свідків стрілянини. Також поліцейські вирахували траєкторію польоту кулі. Потім на вентиляційній металевій трубі виявили вхідні кульові отвори, імовірно, вони утворилися від стрільби з пневматичної зброї. Крім того, на землі знайшли пневматичну кулю, ідентичну тій, що видалили з шиї потерпілого.

Поліцейські встановили особу мешканців, які проживають в багатоповерхівці, вікна та балкони, які виходять в зону обстрілу. Також поліцейським стало відомо, що нещодавно один з мешканців багатоповерхівки придбав опричний приціл для пістолета. Підозрюваним виявився 66-річний херсонець, у якого був пневматичний пістолет "Флобер".

Поліцейським чоловік пояснив, що в той вечір він стріляв з пістолета. В якості мішені вибрав вентиляційну трубу на даху будинку. У хлопця потрапив випадково.

Зараз стрілку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.4 ст.296 КК України. Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Пневматична зброя, приціл і кулі вилучено. Призначено ряд експертиз. Слідство триває.


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...