30 разів вдарив ножем: У Києві школяр убив батька, захищаючи матір і сестру (фото 16+)

У розпал сварки чоловік почав погрожувати членам сім'ї зброєю.

В Оболонському районі внаслідок сімейного конфлікту загинув 59-річний чоловік, 15-річний син наніс йому смертельні удари ножем, інформують Патріоти України.

Як стало відомо журналістам із власних джерел, НП сталася в Оболонському районі Києва 9 листопада. Сім'я – батько з матір'ю і двоє дітей – винаймали квартиру в багатоповерховому будинку на вул. Приозерній, біля Вербного озера. У чоловіка був квітковий бізнес.

На початку першої ночі розгорівся сімейний конфлікт. За попередньою інформацією, глава сім'ї почав погрожувати дружині та доньці зброєю, син не витримав і кинувся на батька. Підліток схопив кухонний ніж і завдав батькові понад 30 ударів у шию.

Багатоповерхівка на вул. Приозерній, де сталася трагедія

Коли син усвідомив, що батько мертвий, то сам зателефонував у поліцію і повідомив про подію. Правоохоронці, які приїхали на місце злочину, виявили у квартирі зброю глави сім'ї – пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовою кулею (офіційно зареєстрований, дозвіл є). Пістолет лежав поруч із тілом чоловіка.

Обережно! Фото 18+

За інформацією джерел, і син, і батько – громадяни Азербайджану, в Україні перебували на законних підставах. Поліцейські затримали 15-річного школяра. В Україні відповідальність за найтяжчі злочини настає з 14 років. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Джерело: Обозреватель

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...