400 грн за люкс: Українка розповіла, де можна дешево відпочити на Азовському морі

З визначних пам'яток в самій Новокостянтинівці нічого немає, але поруч, в селі Приморський Посад, розташована Ботієвська вітрова електростанція.

Триває сезон літніх відпусток. Для тих, хто не любить натовпів курортників і згоден на спокійний відпочинок - чудово підійде Азовське узбережжя Новокостянтинівки в Запорізькій області. Про свій досвід відпочинку там розповіла Катерина Турубара на сайті "Телеграф", повідомляють Патріоти України.

"На базі номер-економ з гарячим душем і туалетом на поверсі обійшовся нам у 135 грн на добу з людини, любителям відпочивати з усіма зручностями за люкс потрібно було викласти більше - 400 грн з одного", - пише вона.

Автор додає, що вони жили на третьому поверсі триповерхового корпусу в парі хвилин ходьби від моря. Ціни за проживання в ньому відрізнялися в залежності від поверху: на першому - 190 грн на добу з однієї людини; на другому - 160 грн; на третьому - 135 грн.

Триразове харчування на базі відпочинку коштує 230 грн в день, зокрема: сніданок і вечеря - по 65 грн; обід - 100 грн. З визначних пам'яток в самій Новокостянтинівці нічого немає, але поруч, в селі Приморський Посад, розташована Ботієвська вітрова електростанція - найбільша вітряна електростанція України наземного типу. Вітряки здалеку створюють чудовий вид, а й поблизу виглядають переконливо, а вночі ще й підсвічуються червоними вогниками.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...