48 ящиків із золотом: У Польщі знайшли нові дані про заховані "скарби Гітлера" - це може стати сенсацією

"Команда шукачів скарбів знайшла нову інформацію про можливе місцезнаходження 48 ящиків із золотом та цінностями, які під час Другої світової війни нацисти сховали в Польщі, передають Патріоти України.

Імовірно, скарби знаходяться під палацом XVIII століття у селі Мінковске в Опольському воєводстві, який нацисти використовували його в якості борделю.

Вважається, що під палацом приховано так зване золото Бреслау – упаковані у водонепроникні ящики цінні папери, твори мистецтва, музейні зібрання, документи та інші цінності, які досі не знайдені.

Крім того, шукачі скарбів сподіваються виявити там і десять тонн золота. Скарби оцінюються майже в 700 мільйонів доларів. У 2019 році в мережі опублікували витяги зі щоденника нібито офіцера СС Егона Олленхауера про місця із захованими нацистами скарбами.

З рукопису випливало, що після того, як радянські війська перейшли в наступ, Гітлер наказав заховати в 11 місцях на території сучасної Польщі 260 вантажівок зі скарбами (золотом та золотими монетами, медалями, ювелірними виробами й творами мистецтва).

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...