54-річний Майк Тайсон повернувся у ринг і побився з ексчемпіоном світу, котрий купився на російське громадянство від Путіна (відео)

Американські боксери Майк Тайсон і Рой Джонс внічию завершили виставковий поєдинок, який відбувся в Лос-Анджелесі на арені "Стейплс Центр". З огляду на вік спортсменів кожен раунд тривав по 2 хвилини.

Майк Тайсон

Легендарний американський боксер Майк Тайсон (50-6, 44 КО) після 15-річної перерви повернувся в ринг, і провiв бiй з колишнім чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях Роєм Джонсом (66-9, 47 КО), який отримав в 2015 році російське громадянство, зазначають Патріоти України.

8-раундовий бій за титул WBC Frontline Battle Beltс відбувся на арені Staples Center в Лос-Анджелесі. Суддівська колегія, що складається із зірок боксу минулих років, нарахувала нічию.

Рой Джонс і Майк Тайсон після бою

Тайсон з перших секунд захопив центр рингу, перевіряючи джебами корпус Джонса. Залізний Майк демонстрував відмінну швидкість, яка зовсім не відповідала його похилому віку.

Другий раунд почався з клінчів. Тайсон і раніше працював в центрі рингу, тримаючи опонента джебом на дистанції. Як тільки Рой Джонс починав клинчувати, Тайсон бив його по печінці. Під кінець у Майка пройшла відмінна двійка голова-корпус.

З функціональної підготовки Тайсон перевершував опонента, змушуючи свого земляка здебільшого проводити в захисті. Клінчів ставало все більше.

У п'ятому раунді Джонс спробував активізуватися, але відразу отримав "відповідь". Тайсон насідав, намагаючись дістати бічними ударами.

У четвертій двохвилинці два найпотужніших удару в живіт від Тайсона змусили Джонса важко дихати, але американець російського походження не здавався, намагаючись атакувати в стрибку.

Заключні раунди нітрохи не поступалися в швидкості. Кілька разів Майк затискав опонента в кут, працюючи по ньому, як по боксерській груші.

У 8-му раунді два "дідуся" стали показувати шоу, виконуючи танці і кривляючись.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...