Акторка Ольга Сумська видалила легендарну родимку на обличчі (фото)

Відома українська акторка театру та кіно Ольга Сумська видалила свою легендарну родимку на обличчі, яка протягом всієї кар'єри була її родзинкою, передають Патріоти України.

Ольга разом із чоловіком Віталієм Борисюком вирішили провести вихідні на пляжі. Вони відкрили пляжний сезон і побували на Блакитному озері. Світлинами з поїздки Сумська поділилася на особистій сторінці в інстаграмі. Та прихильники звернули увагу на відсутність родимки на обличчі зірки. Вона заявила, що видалила її.

Ольга Сумська видалила родимку на обличчі

На обличчі знаменитості більше немає родимки, яка протягом її творчої кар'єри була невід'ємною частиною образу, справжньою родзинкою. Це помітила одна із шанувальниць і запитала Ольгу в коментарях, чи вона видалила родимку. Знаменитість відповіла ствердно, проте причину такого вчинку не зазвала.

Прихильники припускають, що акторка зробила це у цілях безпеки.

Також підписники зауважили, що після такого може залишитися шрам. Та Ольга заспокоїла їх і зазначила, що шрам може бути, якщо родимка маленька, а коли вона більша – з часом він зникає.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...