Акції компанії відразу підскочили на 2%: Меган Маркл та принц Гаррі влаштувалися на роботу

Принц Гаррі та його дружина займуться випуском подкастів на Spotify.

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл займуться випуском подкастів на стрімінговому сервісі Spotify. Про це пише CNBC, передають Патріоти України.

Сервіс оголосив, що підписав багаторічний договір з продюсерською компанією Archewell Audio, створеною принцом Гаррі та Меган Маркл, про розміщення і виробництво подкастів на платформі.

Умови угоди не розголошуються. У вівторок вранці акції компанії підскочили на 2%. Очікується, що в кінці грудня на сторінці Archewell Audio вийде святковий спеціальний випуск з Меган і Гаррі. Повноцінні випуски почнуть виходити у 2021 році.

Відзначається, що останні два роки Spotify активно інвестує в подкастинг. У список провідних подкастів, які підписали з сервісом ексклюзивні контракти, входять 44-й президент США Барак Обама і його дружина Мішель, актриса Кім Кардашьян, комік Джо Роган і автор популярних тіктоків Аддісон Рей.

Нові правила: Мін'юст назвав число засуджених за вбивство, які отримають право вийти достроково

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:59

Потенційний мобілізаційний резерв - це 2,2 тис. осіб, засуджених за вбивство. Такі дані назвала заступниця міністра юстиції Олена Висоцька у інтерв'ю з "Главкомом". «Наразі картина щодо ув’язнених за статтею 115 Кримінального кодексу («Умисне вбивство»...

Якщо у чоловіка немає військового квитка з собою: Яке покарання передбачено законом

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:37

Від 18 травня чоловіки повинні носити з собою військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов'язаного. Якщо цього документа не буде з собою - можуть виписати повістку. Адвокат Роман Сімутін пояснив всі нюанси. "Відповідальність за відсутніс...