Алкоголь навіть в їдальнях та фастфудах: Російський турист назвав окупований Крим "самым пьющим регионом"

Блогер, який побував в окупованому Криму, розмістив великий матеріал на платформі «Яндекс. Дзен» і розповів, що на півострові творяться неприпустимі речі. Зокрема, турист був вкрай здивований тим, що в Криму алкоголь можна придбати в будь-який час доби і в будь-якій точці, передають Патріоти України.

За його словами, спиртні напої на півострові продаються цілодобово, люди дуже багато п'ють, і у нього склалося враження, що Крим є найбільш питущим регіоном. «Тільки-но повернувся з Криму і у мене склалося враження, що це один з найбільш питущих регіонів РФ. Тут алкоголь продається на кожному розі», - поскаржився блогер. Він вказав на те, що саме в Криму вперше побачив, що різні спиртні напої можна придбати навіть у ресторанах швидкого харчування, чого взагалі ніде немає. Блогер зазначив, що зазвичай в таких ресторанах можна купити тільки пару сортів пива.
Більш того, деякі столові і зовсім почали продавати алкоголь на винос, природно, таким способом заклади громадського харчування збільшують свій прибуток. Однак в коментарях користувачі написали, що матеріал блогера вийшов досить дивним, адже по ідеї, люди, які вирушають на курорти, їдуть туди не працювати, а відпочивати, і природно вживають спиртні напої, щоб розслабитися.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...