Андрій Шевченко декількома словами охарактеризував Анатолія Тимощука та інших футболістів-зрадників

Андрій Шевченко, екстренер національної збірної та президент Української асоціації футболу (УАФ), не підтримує жодних контактів з колишнім капітаном збірної України з футболу Анатолієм Тимощуком та іншими спортсменами-співвітчизниками, які фактично обрали бік росіян. Про це легендарний форвард київського Динамо та Мілану розповів в інтерв'ю NV, передають Патріоти України.

«Я не йду на жодні контакти. Росія — агресор, усі, хто її підтримують — для мене вороги. Говорити про них не має жодного сенсу. Ми рухаємося вперед, ми зробили свій вибір. Це головне», — сказав Шевченко.

Водночас він додав, що спілкується зі своїм колишнім партнером по Динамо та збірній Владиславом Ващуком, що служить в Нацгвардії. «Так, ми нещодавно бачилися [з Ващуком] на футболі, — пояснив Шевченко. — В мене дуже багато друзів та знайомих, які служать в ЗСУ. Є і ті, хто загинув. Це величезний біль та спустошення. І водночас величезна повага тим, хто пішов захищати Україну».

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...

Відмова від повістки та неявка до ТЦК: В Україні підняли штрафи для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 10:28

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів. Таким чином, сьогодні відповідний законопроект парламентарі ух...