Археологи знайшли моторошне поховання - понад тисячу тіл були "сплюснуті" в круглих могилах (фото)

Археологи в Японії виявили страшне поховання - понад 1 500 тіл були сплюснуті в крихітних круглих могилах. Про це пише The Sun, передають Патріоти України.

Кладовище знаходиться в місті Осака і належить до періоду Едо, який тривав з початку 1 600-х до середини 1 800-х років.

"Розкопані останки, в тому числі людські кістки, в даний час упорядковані і аналізуються. Крім людей, на кладовищі були поховані тварини: більше чотирьох поросят у північній частині кладовища і двоє коней у південній частині", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що в кожній круглій могилі знаходиться кілька зігнутих тел. Археологи припускають що всі люди померли приблизно в один час від стихійного лиха або пандемії.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...