Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найзаздрісніші

Заздрість - неприємне почуття, яке згубно впливає не тільки на саму людину, а й на її стосунки з оточуючими. Астрологи стверджують, що зірки впливають на людей і називають три найзаздрісніші знаки зодіаку, передають Патріоти України.

Овен

Представники цього знака зодіаку часто відчувають приховану заздрість. Тому успіхи навіть найближчих і рідних людей, дратують їх і виводять з себе. Овни з тих, кому стає легше, якщо у когось гірше, ніж у них. Досягнення інших людей і свої особисті невдачі змушують їх відчувати свою безпорадність. Намагайтеся бути не дуже відвертими з ними про якісь особисті переживання – вони цього не оцінять.

Лев

Представники цього знака зодіаку вважають себе у всьому на порядок вище і краще за інших. Вони хочуть працювати в кращій компанії, жити в розкоші і тільки з шикарною другою половинкою. Тому, якщо хтось обходить їх за якомись з пунктів, то це викличе у Левів заздрість. Леви приберуть вас зі свого шляху будь-яким чином.

Скорпіон

Ці знаки зодіаку досить заздрісні і проявляється це досить агресивно. Скорпіони не вміють стримувати свої емоції, тому часто можуть просто образити людину або навіть по-крупному його підставити. Але варто зазначити, що Скорпіони заздрять тільки якщо зазнають великих труднощів у житті.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...