Буде багато "сюрпризів": Астрологи склали гороскоп на 2021 рік для всіх знаків Зодіаку

Укладачі гороскопів прогнозують, що 2021 рік почнеться з позитиву - його початок пройде під управлінням дуже гармонійної і позитивної енергетики зірок, передають Патріоти України.

Овен

Для Овнів цей рік стане часом фінансових перемог, успішного початку нових справ. У перші місяці астрологи радять здійснювати всі найважливіші дорогі покупки. На початку весни слід бути готовим до того, що додатися багато нових справ, які будуть викликати негативну реакцію. Друга половина року буде більш спокійним і розміреним, сприятливі зміни відбудуться в любовній сфері, особливо у самотніх представників знаку, але для цього слід брати ініціативу в свої руки - знайомитися, пропонувати побачення, дзвонити, йти на контакт і не закриватися від людей.

Телець

Тельцям астрологи обіцяють насичений і цікавий рік, нудьгувати не доведеться, але і без труднощів не обійдеться, яких збереться чимало ближче до кінця року. Астрологи радять підтримувати чистоту і порядок в будинку, який повинен стати місцем сили, в якому буде простіше працювати, приймати рішення і навіть призначати побачення. Рік буде хорошим для працівників зі сфери фрілансу, тому його варто почати з правильного оформлення робочого місця. Цей рік також підходить для ремонту, переїздів, зміни житла, поновлення обстановки.

Близнюки

Порятунком від періодичних проблем з енергетикою в цьому році для представників цього знака стануть творчі заняття. В цьому році зірки допоможуть їм знайти нові захоплення, нову роботу, повністю змінити життя і поміняти мети, скорегувати шлях до щастя і успіху. Астрологи обіцяють Близнюкам доленосні дванадцять місяців, які подарують перетворення. Щоб результат змін був приємним, слід не втрачати контроль і не кидати все на самоплив.

Рак

Ракам астрологи прогнозують дуже незвичайний і динамічний рік, в якому буде багато планових і позапланових змін. Здолати хвилю негараздів Ракам дозволить захопленість роботою, піти в яку з головою варто вже на початку року. Відпочити можна буде в квітні-травні, коли можна дозволити собі змінити обстановку. Влітку і восени удача буде мінлива, Ракам доведеться розраховувати на своє інтуїтивне чуття. Протягом всього року внутрішній голос буде допомагати у скрутні хвилини. Кінець року Ракам краще присвятити родині і дому.

Лев

Для Левів наступний рік буде дуже нервовим і непередбачуваним, але будуть в ньому, на щастя, і приємні зміни. Астрологи радять запам'ятовувати тільки все найкраще, щоб підтримувати емоційний настрій позитивними думками. Період з липня по листопад буде відносно спокійним і сприятливим, а в решту часу Левам доведеться пильно стежити за самопочуттям - можуть виникати проблеми на тлі перевтоми і переживань. Корисно частіше знаходити час для відпочинку.

Діва

Перші тижні нового року будуть досить неспокійними для Дів, у представників знаку можливі тимчасові негаразди в сім'ї і в відносинах. Крім того, знизитися їх працездатність. Навесні і влітку Діви можуть самі влаштувати собі зміни - наприклад, змінити посаду на більш перспективну, зробити ремонт в будинку або відправитися в подорож. У цей час можна сміливо витрачати на себе і свою сім'ю великі суми грошей. Осінь і кінець року стане дуже важливим часом, коли потрібно буде проявити зібраність і відповідальність.

Терези

Астрологи обіцяють одиноким представникам цього знаку везіння в любові, у них буде підвищена чарівність і харизма, що дозволить легше знайомитися з людьми. У робочих справах найсприятливішим часом для Терезів стануть квітень-травень і серпень-вересень. Зірки радять в ці місяці відкривати новий бізнес, здійснювати дорогі покупки. На самому початку і в кінці року, коли відкриються інформаційні потоки, добре пройде навчання і набуття нових навичок.

Скорпіон

Скорпіонам в цьому році астрологи обіцяють успіхи в любовній сфері, особливо тим з них, хто вже перебуває у відносинах. Спільне проведення часу з близькими людьми дасть необхідну моральну підтримку. Одиноким Скорпіонам краще сфокусуватися на справах і роботі і не витрачати час на, щоб комусь сподобатися - відносини з'являться самі собою. В цілому рік буде продуктивним і корисним для Скорпіонів, головне не намагатися наздогнати двох зайців одночасно.

Стрілець

Для представників цього знака наступний рік ідеально підходить для улюблених занять і захоплень. До середини літа можна займатися тим, до чого лежить душа, а ближче до серпня варто проявити обережність - перестати ризикувати і діяти нерозважливо. В кінці літа і восени Стрільців чекають деякі негаразди в фінансах. Також вони можуть відчути виснаження енергії, знадобитися своєчасний відпочинок і релаксація. Стрільцям зірки радять в цьому році залишатися самими собою і не прикидатися.

Козеріг

Козерогам бажано почати наступний рік з очищення будинку від негативної енергії - викинути непотрібні речі, звільнити місце, яке займав старий мотлох, для нових речей. Рік в цілому пройде сприятливо, якщо не чіплятися за минуле і дбати про своє здоров'я. Не потрібно себе картати за минулі помилки, аналізувати старі промахи, а до критики з боку оточуючих краще ставитися з оптимізмом. У другій половині року можна чекати приємних сюрпризів.

Водолій

На початку року Водоліям доведеться боротися проти скептицизму і негативу, проганяючи від себе важкі думки, які тільки будуть притягувати проблеми самого різного масштабу. Випробування слід сприймати як прекрасну можливість стати мудрішими і сильніше. У свою чергу позитивний настрій забезпечить виконання бажань. На початку року можна розглядати перші результати виконаної раніше роботи, а на його протягом доведеться зустрітися з подіями, які доведеться пережити вперше. В кінці року представникам цього знаку можна буде займатися юридичними справами, вирішенням житлових питань.

Риби

У наступному році Рибам можуть зіпсувати настрій недоброзичливці, тому краще вибрати шлях творення, а не руйнування. На конфлікти можна витратити занадто багато енергії, а помста і образи позбавлять Риб удачі. Якщо залишатися позитивними, то наступний рік може стати часом великих перемог і позитивних змін у всіх сферах. Астрологи радять не впадати в крайнощі і боротися з меланхолійним настроєм. Друга половина року прекрасно підійде для подорожей і відпустки, любовних пригод.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...