Авто виїхало на зустрічну смугу: Непереможний боксер загинув у ДТП (фото)

Спортсмен загинув на місці, як і водій машини, в яку він врізався.

Непереможний американський боксер Тревелл Мезіон, який виступав в першій середній вазі, загинув в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася неподалік від міста Остін (штат Техас), передають Патріоти України.

Як повідомляє сайт ESPN, машина спортсмена виїхала на смугу зустрічного руху, де і сталося зіткнення. В результаті боксер загинув на місці, як і водій машини, в яку він врізався. «Ми глибоко засмучені трагічною смертю Тревелла Мезіона. Мезіон був добрим, харизматичним хлопцем, який освітлював кожну кімнату, в яку він заходив, і на рингу викликав хвилювання у шанувальників», - цитує видання заяву компанії Golden Boy Promotions, яка представляла інтереси Тревелла (на фото в заголовку боксер з главою компанії легендарним боксером Оскаром Де Ла Хойєю).
Відзначимо, що за свою професійну кар'єру Мезіон, починаючи з 2013 року, провів 17 поєдинків, всі виграв, 13 з них - нокаутом. Останній раз американець виходив в ринг 11 січня 2020-го, нокаутувавши вже в першому раунді мексиканця Фернандо Кастаньєда.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...