Автомобіль зім'яло, як консервну бляшанку, тіла вирізали: У Польщі в моторошній ДТП загинули молоді українці

У Польщі в м. Катовіце у четвер, 7 жовтня, в ДТП загинуло двоє українців. Їх особи вже встановили - це хлопці, віком 21 та 22 роки. Про це повідомляє se.pl, передають Патріоти України.

ДТП сталась на проспекті Розденського о 6:30 за місцевим часом. Заступниця комісара поліції Катовіце Агнешка Жилка повідомила, що автомобіль Opel злетів з траси, перекинувся та врізався у дерево. На місці трагедії загинуло двоє молодих українців, віком 21 та 22 роки.

Очевидці ДТП розповіли, що від удару автомобіль зім'яло, як консервну бляшанку. Через це тіла людей із понівеченого транспортного засобу вирізали рятувальники. На місці аварії працюють польські правоохоронці, які встановлюють причини ДТП.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...