Власник великого турагентства в Хургаді, Єгипет, Мохаммед Шабір розкрив всю правду про програму all inclusive, за якою годують туристів у популярних готелях. Як виявилося, на тлі підвищення цін у країні, зокрема і на продукти харчування, готельєри починають "дурити" з якістю і кількістю їжі. Про хитрощі роботи готелів Шабір розповів в інтерв'ю газеті "Аргументи і факти", передають Патріоти України.
Насамперед він наголосив, що закладам гостинності вигідно працювати за такою системою і як би туристи не намагалися "відбити" свій відпочинок, готель завжди залишиться в плюсі. Головною проблемою Шабір назвав те, що під час підвищення цін у країні готельєри не можуть дозволити собі піднімати вартість номерів, оскільки в республіці сувора конкуренція. Тому вони починають вдаватися до різного роду хитрощів.
"Алкогольні напої здешевлюють: ллють із пакетів замість нормального вина "бормотуху", а розливне пиво відверто розбавляють. Навіть нещасна кока-кола – і та розбавлена. Мені насправді страшно про це розповідати – ви їздити в all inclusive ніде в світі не захочете", – зазначив він.
Зазначається, що в середньому єгипетський готель (3-4 зірки) витрачає на перебування одного гостя – 13-14 доларів США. За ці кошти людину потрібно нагодувати сніданком, обідом і вечерею, вона вживатиме напої (місцевого виробництва) – алкогольні і безалкогольні, біля пляжу братиме картоплю фрі і бутерброди. Також у цю вартість входить електрика для світла і кондиціонера, зарплата обслуговуючому персоналу і т.ін.
"М'ясо йде невеликими шматочками з підливою, разом із запеченими кабачками або баклажанами – так і вирулють. Морепродукти типу мідій з кальмарами нерідко консервовані, але їх красиво викладуть, заваливши і перемішавши з гарніром, створивши обман свіжості. Зате, принаймні, шпинат і брокколі виявляться не розморожені – будьте впевнені, їх із ринку принесли", – зазначила вона.
Втім, радує те, що за термінами придатності їжі завжди стежать ретельно. У готелі регулярно приїжджають інспектори санінспекції – варто готелю нагодувати людей простроченими продуктами, його моментально закривають.
Починаючи з 4 жовтня 2024 року, поліція Хмельницької області розслідує ймовірне декларування недостовірної інформації з боку чоловіка голови МСЕК Хмельниччини Володимира Крупи, передають Патріоти України. Поки Володимиру Крупі правоохоронці не оголошув...
У Великій Британії у п’ятницю, 22 листопада, чоловік зізнався, що здійснив підпал лондонської комерційної нерухомості, пов’язаної з Україною. Також він визнав, що отримав гроші від іноземної розвідки у справі, яку пов’язують з РФ. Про це повідомляє аге...