"Байден недочув Зеленського, який просив ще "Джавелінів": Українці створили низку жартів, надихнувшись візитом Анджеліни Джолі до Львова (фото)

Перш ніж відвідати переселенців на залізничному вокзалі та дітей, які постраждали від ракетного удару військових РФ по вокзалу у Краматорську, пані посол ООН у справах біженців заскочила до кав’ярні. Відео, яким поділилася на своїй сторінці у Facebook Майя Підгорецька, стрімко поширилося Мережею. Втім, у ролику юзерів насмішив юнак, який сидить за столиком та не зважає на зірку Голлівуду, займаючись своїми справами у смартфоні. Користувачі не втратили нагоди та наробили купу кумедних мемів, які Патріоти України пропонують вашій увазі.

Так, юзери припускають, що хлопець був надто зайнятий прочитанням новин, новим брифінгом Арестовича або ж переглядає фото знищених російських солдатів.

Цілком ймовірно, що відвідувач закладу шукав, де можна придбати бензин.

А от комік та музикант Іван Марунич пожартував, що акторка була частиною законопроєкту ленд-лізу, за який проголосували у Палаті представників Конгресу США.

Блогер Вадим Дідик не упустив нагоди пригадати дружину Медведчука Оксану Марченко. На неї нещодавно також створювали купу фотожаб через десятки звернень до президентів з проханням звільнити чоловіка.

Тим часом телеведучий Григорій Решетнік заявив, що Джолі стала головною героїнею нового сезону "Холостячки".

Кажуть, що Жан-Клод Ван Дам вже також виїхав до Львова. Лишень подивіться:

Відтепер юзери називають акторку Анджелою Джоліненко. Від творців "Борис Джонсонюк" та "Еммануель Макроненко".

За ще однією версією, Байден не почув прохання Зеленського надіслати Україні "Джавеліни" та натомість відправив Анджеліну:


Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...