Батьки в паніці: Через помилку лікарів діти перетворюються на волохатих "перевертнів" (фото)

Неприємний інцидент стався ще в 2018 році, але справа досі не зрушила з мертвої точки.

В іспанському місті Торрелавега лікарі переплутали препарати від розладу шлунка із засобом для стимуляції росту волосся, і прописали його дітям. Результати такої помилки батьки й самі медики побачили через деякий час - коли діти у відділенні лікарні стали схожими на перевертнів, повідомляють Патріоти України.

Як пише NY Post з посиланням на науковий портал Healthline, батьки хапаються за голови, адже зупинити ріст волосся на тілі дітей не вдається. У боротьбі гіпертрихозом, більш відомим як "синдром перевертня", яких розвинувся через хибне лікування, не допомагають ні ножиці, ні бритви.

Відповідно до джерела, неприємний інцидент стався ще в 2018 році, але справа досі не зрушила з мертвої точки. У лікарні лікарську помилку ніяк не прокоментували, лише пообіцяли сім'ям знайти винних.

Батьків така позиція лікарні обурила і вони створили ініціативну групу, яка має намір домогтися кримінальної відповідальності для лікарів, а також виплат компенсацій постраждалим. Вкрай ситуацію погіршує той факт, що гіпертрихоз - невиліковне захворювання.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...