Берегтися краще усім: У ВООЗ немає доказів наявності імунітету у тих, хто перехворів коронавірусом

У ВООЗ на даний момент немає доказів того, що антитіла в крові перехворілих коронавірусом людей захищають їх від повторного зараження.

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) стверджує, що немає ніяких доказів того, що люди, які перехворіли COVID-19, мають антитіла, які захищають їх від повторного зараження вірусом, повідомляють Патріоти України.

У своїй заяві ВООЗ зробила попередження на адресу урядів низки країн, які пропонують видавати тим, хто перехворів COVID «паспорта імунітету» або «сертифікати безпеки», які дозволили б їм повертатися на роботу або подорожувати, на основі припущення про те, що антитіла, які з'явилися під час боротьби з вірусом, захистять їх від повторного зараження.

«Люди, які вважають, що у них є імунітет до повторного зараження, тому що вони отримали позитивний результат тесту, можуть ігнорувати рекомендації громадської охорони здоров'я. Використання таких сертифікатів може, отже, збільшити ризики подальшої передачі», - йдеться в заяві ВООЗ.



Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...