"Бережіть свої речі!": У Києві помітили банду небезпечних злодійок (фото, відео)

Після того, як у Києві затримали банду “працьовитих” злодіїв, в столиці викрили чергову групу грабіжників. Про це повідомляє “Київ Оперативний” у Telegram, передають Патріоти України.

У житловому масиві Виноградар, у Подільському районі Києва, поліція затримала банду з трьох ромів, які приїхали в столицю з Закарпаття. “Цих трьох нахабних осіб затримано у підземному переході на проспекті Правди. Це вже вдруге за останній час вони з‘являються у цьому районі, тож бережіть свої речі”, - йдеться в повідомленні.

Згодом виявилось, що одна з них знаходиться в розшуку за крадіжку на території Шевченківського району, інша ж за крадіжку має непогашену судимість. Тоді суд призначив їм усього лиш громадські роботи та відпустив.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...