Медики перерахували продукти, наявність яких у раціоні дозволить скоротити ризик розвитку у людини раку. При цьому в парі з правильним харчуванням важливо вести здоровий спосіб життя, наголошують експерти, передають Патріоти України.
Перш за все, в повсякденне меню слід включити капусту. Найбільша кількість корисних речовин міститься в брокколі. Крім того, позитивний ефект чинить і морква, оскільки багата антиоксидантами.
За рахунок вживання зазначеного овоча можна скоротити ймовірність раку простати, легенів і молочної залози. Квасоля забезпечить організм необхідними обсягами клітковини і білка. Крім цього, продукт здатний захистити від виникнення колоректальних пухлин.
Кориця перешкоджає поширенню ракових клітин, її можна використовувати в якості спеції. Бразильський горіх корисний за рахунок селену, притому в день достатньо з'їдати невелику кількість даного продукту.
У деяких видах риби, які були куплені в магазині-ресторані Egersund Seafood у Києві, перевищено рівень ртуті. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на засновника столичної девелоперської компанії Kan Development, ексзаступник голови КМДА Іг...
Від травня 2025 року курсанти вищих військових закладів України почали отримувати підвищене грошове забезпечення. Про це свідчить постанова Кабінету міністрів України № 455, ініційованої Міністерством оборони України, передають Патріоти України. Постан...