
Медики перерахували продукти, наявність яких у раціоні дозволить скоротити ризик розвитку у людини раку. При цьому в парі з правильним харчуванням важливо вести здоровий спосіб життя, наголошують експерти, передають Патріоти України.
Перш за все, в повсякденне меню слід включити капусту. Найбільша кількість корисних речовин міститься в брокколі. Крім того, позитивний ефект чинить і морква, оскільки багата антиоксидантами.
За рахунок вживання зазначеного овоча можна скоротити ймовірність раку простати, легенів і молочної залози. Квасоля забезпечить організм необхідними обсягами клітковини і білка. Крім цього, продукт здатний захистити від виникнення колоректальних пухлин.
Кориця перешкоджає поширенню ракових клітин, її можна використовувати в якості спеції. Бразильський горіх корисний за рахунок селену, притому в день достатньо з'їдати невелику кількість даного продукту.
У ніч на 27 грудня на запорізькому напрямку фронту під час виконання бойового завдання загинув командир "Російського добровольчого корпусу" (РДК) Денис WhiteRex Капустін. Про це офіційно повідомила пресслужба РДК у Telegram, передають Патріоти України....
Експерти склали антирейтинг найбільш ненадійних автомобілів. Ці машини не радять купувати нікому, адже вони ламаються найчастіше. Краще звернути увагу на інші моделі, передають Патріоти України. Список 10 невдалих машин з технічної точки зору склали фа...