Медики перерахували продукти, наявність яких у раціоні дозволить скоротити ризик розвитку у людини раку. При цьому в парі з правильним харчуванням важливо вести здоровий спосіб життя, наголошують експерти, передають Патріоти України.
Перш за все, в повсякденне меню слід включити капусту. Найбільша кількість корисних речовин міститься в брокколі. Крім того, позитивний ефект чинить і морква, оскільки багата антиоксидантами.
За рахунок вживання зазначеного овоча можна скоротити ймовірність раку простати, легенів і молочної залози. Квасоля забезпечить організм необхідними обсягами клітковини і білка. Крім цього, продукт здатний захистити від виникнення колоректальних пухлин.
Кориця перешкоджає поширенню ракових клітин, її можна використовувати в якості спеції. Бразильський горіх корисний за рахунок селену, притому в день достатньо з'їдати невелику кількість даного продукту.
18 січня до поліції надійшла заява від 30-річної жінки про встановлення місцезнаходження її цивільного чоловіка 1983 року народження. Зі слів заявниці, він перестав виходити з нею на зв'язок з 16 січня, тому що його забрали співробітники ТЦК. У своєму ...
В Іспанії «обвалився» гірськолижний підйомник, внаслідок чого десятки людей отримали поранення. Наразі відомо про щонайменше 30 постраждалих. Про це пише Sky News, передають Патріоти України. Інцидент стався на крісельному підйомнику на гірськолижному ...