Бережіться! Лікарі назвали продукти, що знижують ризик виникнення раку

Медики перерахували продукти, наявність яких у раціоні дозволить скоротити ризик розвитку у людини раку. При цьому в парі з правильним харчуванням важливо вести здоровий спосіб життя, наголошують експерти, передають Патріоти України.

Перш за все, в повсякденне меню слід включити капусту. Найбільша кількість корисних речовин міститься в брокколі. Крім того, позитивний ефект чинить і морква, оскільки багата антиоксидантами.

За рахунок вживання зазначеного овоча можна скоротити ймовірність раку простати, легенів і молочної залози. Квасоля забезпечить організм необхідними обсягами клітковини і білка. Крім цього, продукт здатний захистити від виникнення колоректальних пухлин.

Кориця перешкоджає поширенню ракових клітин, її можна використовувати в якості спеції. Бразильський горіх корисний за рахунок селену, притому в день достатньо з'їдати невелику кількість даного продукту.

"Страшно уявити, що продають у звичайному супермаркеті!": Відомий забудовник перевірив на ртуть рибу з елітного магазину в Києві та був шокований

п’ятниця, 16 травень 2025, 13:30

У деяких видах риби, які були куплені в магазині-ресторані Egersund Seafood у Києві, перевищено рівень ртуті. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на засновника столичної девелоперської компанії Kan Development, ексзаступник голови КМДА Іг...

Курсантам в Україні підвищили виплати: Стало відомо, скільки тепер становить грошове забезпечення

п’ятниця, 16 травень 2025, 12:56

Від травня 2025 року курсанти вищих військових закладів України почали отримувати підвищене грошове забезпечення. Про це свідчить постанова Кабінету міністрів України № 455, ініційованої Міністерством оборони України, передають Патріоти України. Постан...