Бережіться! Лікарі назвали продукти, що знижують ризик виникнення раку

Медики перерахували продукти, наявність яких у раціоні дозволить скоротити ризик розвитку у людини раку. При цьому в парі з правильним харчуванням важливо вести здоровий спосіб життя, наголошують експерти, передають Патріоти України.

Перш за все, в повсякденне меню слід включити капусту. Найбільша кількість корисних речовин міститься в брокколі. Крім того, позитивний ефект чинить і морква, оскільки багата антиоксидантами.

За рахунок вживання зазначеного овоча можна скоротити ймовірність раку простати, легенів і молочної залози. Квасоля забезпечить організм необхідними обсягами клітковини і білка. Крім цього, продукт здатний захистити від виникнення колоректальних пухлин.

Кориця перешкоджає поширенню ракових клітин, її можна використовувати в якості спеції. Бразильський горіх корисний за рахунок селену, притому в день достатньо з'їдати невелику кількість даного продукту.

В обмін обіцяла не штрафувати: Посадовицю Одеської митниці спіймали на хабарі (фото)

субота, 9 серпень 2025, 16:00

Посадовиця Одеської митниці вимагала 270 тисяч гривень хабаря у представників двох компаній. Жінку затримали на "гарячому". Про це повідомляє Офіс генпрокурора в суботу, 9 серпня, передають Патріоти України. "Підозрювана, користуючись службовим станови...

Котиками вже нікого не здивуєш?: У Кривому Розі працює кафе з козами (фото, відео)

субота, 9 серпень 2025, 15:47

На початку липня у Кривому Розі дружина військового Оксана Корнух відкрила кафе з п’ятьма камерунськими козами. Власниця створила цей простір після поїздки до Данії, де побачила користь для дітей від спілкування з тваринами. Каже: хоче, аби люди мали м...