
Медики перерахували продукти, наявність яких у раціоні дозволить скоротити ризик розвитку у людини раку. При цьому в парі з правильним харчуванням важливо вести здоровий спосіб життя, наголошують експерти, передають Патріоти України.
Перш за все, в повсякденне меню слід включити капусту. Найбільша кількість корисних речовин міститься в брокколі. Крім того, позитивний ефект чинить і морква, оскільки багата антиоксидантами.
За рахунок вживання зазначеного овоча можна скоротити ймовірність раку простати, легенів і молочної залози. Квасоля забезпечить організм необхідними обсягами клітковини і білка. Крім цього, продукт здатний захистити від виникнення колоректальних пухлин.
Кориця перешкоджає поширенню ракових клітин, її можна використовувати в якості спеції. Бразильський горіх корисний за рахунок селену, притому в день достатньо з'їдати невелику кількість даного продукту.
В Україні через посилення фінансового моніторингу дедалі більше людей відчуває на собі наслідки нових правил. Банки не просто можуть, вони зобов'язані перевіряти своїх клієнтів. При тому, якщо клієнт використовує рахунок не так, як заявив під час запов...
Росіянин, якого підозрюють у жорстокому вбивстві жінки та її шестирічного сина, уникнув довічного, вирушивши на війну вбивати українців. Він підписав контракт із міноборони РФ та пішов на фронт. Йдеться про мешканця уральського міста Серов Свердловсько...