Медики перерахували продукти, наявність яких у раціоні дозволить скоротити ризик розвитку у людини раку. При цьому в парі з правильним харчуванням важливо вести здоровий спосіб життя, наголошують експерти, передають Патріоти України.
Перш за все, в повсякденне меню слід включити капусту. Найбільша кількість корисних речовин міститься в брокколі. Крім того, позитивний ефект чинить і морква, оскільки багата антиоксидантами.
За рахунок вживання зазначеного овоча можна скоротити ймовірність раку простати, легенів і молочної залози. Квасоля забезпечить організм необхідними обсягами клітковини і білка. Крім цього, продукт здатний захистити від виникнення колоректальних пухлин.
Кориця перешкоджає поширенню ракових клітин, її можна використовувати в якості спеції. Бразильський горіх корисний за рахунок селену, притому в день достатньо з'їдати невелику кількість даного продукту.
У селі Розвадів на Львівщині в одній з місцевих криниць температура води піднялася до понад 40°С. Про це йдеться у сюжеті «Суспільного», передають Патріоти України. . У будинку, біля якого розташована криниця, наразі ніхто не проживає. Тож до сільради...
На Львівщині на автобус, у якому випускники з Дрогобича приїхали у комплекс" Стежка Івана Франка", впав старий дуб. Транспорт розтрощений, пасажирів на момент інциденту ньому не було. Про це повідомляє місцеве видання "Варто.Новини", передають Патріоти...