Без "наших" шоу не обійдеться: Вірка Сердючка виступить на "Євробаченні"-2019

Вірка Сердючка заспіває хіт, який переміг на конкурсі в минулому році, - "Toy" ізраїльської співачки Нетті.

У інтервал-актах Євробачення-2019 в Ізраїлі виступить Вєрка Сердючка. Про це повідомляє в Instagram eurovision.ua, передають Патріоти України.
Переможниця Євробачення 2014 Кончіта Вурст виконає пісню шведського співака Монса, який виграв у пісенному конкурсі в 2015-му; Монс виконає пісню учасниці Євробачення-2018 від Кіпру Олени Фурейри, Фурейра заспіває пісню Вєрки Сердючки з 2007 року, а Сердючка заспіває хіт, який переміг на конкурсі в минулому році - "Toy" ізраїльської співачки Нетті.
Крім того, сама Нетті в першому півфіналі представить нову версію пісні "Toy", а в фіналі - заспіває нову пісню. Анонсовано виступ ще однієї переможниці конкурсу від Ізраїлю - Галі Атарі. Також повідомляється, що в одному з півфіналів і в фіналі виступить ізраїльська співачка, яка перемогла на Євробаченні-1998 Dana International.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...