Без штанів, але з барсеткою: У Миколаєві п’яний водій на Lexus протаранив супермаркет (відео)

На прохання пред'явити документи, чоловік відповів, що машина зовсім не його, документів немає і взагалі автомобілем керував хтось інший.

У Миколаєві поліція зупинила п'яного водія за кермом Lexus. Чоловік протаранив супермаркет, а потім намагався втекти від правоохоронців. Про це йдеться на сайті «Новости N».

Винуватець аварії був в одних трусах. Аварія сталася на перетині вулиць 1-ї Слобідської та Севастопольської. В поліцію повідомили очевидці, що в супермаркет в'їхав Lexus, але потім швидко поїхав. Правоохоронці швидко наздогнали винуватця і зрозуміли, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

На прохання пред'явити документи, чоловік відповів, що машина зовсім не його, документів немає і взагалі автомобілем керував якийсь інший чоловік, який зник у невідомому напрямку. Водій від керування відсторонено, щодо його залишені протоколи про адміністративні правопорушення. Автомобіль відправили на штрафмайданчик.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...