Без "сюрпризів" не обійдеться: Синоптик розповіла про погоду на Новий рік і взимку в Україні

Погода на Новий рік в Україні буде морозна, але без рясних снігопадів. Про це в ефірі "Українського радіо" повідомила завідувач відділу кліматичних досліджень та довгострокового прогнозу погоди Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС та НАН України, доктор фізико-математичних наук Вазіра Мартазінова, передають Патріоти України.

Якою буде погода на Новий Рік

За прогнозами синоптика, Новий рік буде морозним, але без особливого снігу. "Новий рік, мабуть, будемо зустрічати в морозі. Але очікувати стійкого снігового покриву не слід", - розповіла експерт.

Якою буде зима

Мартазінова також повідомила, що зима буде трохи м'якше, ніж попередня, тобто не буде таких холодів і снігопадів. "Зима буде нестійкою. З середини листопада температура буде поступово опускатися все нижче і до кінця місяця дійде до хороших негативних значень: -10 в північних районах", - спрогнозувала Мартазінова.

Нагадаємо, що заморозки на грунті вже були зафіксовані в Україні у вересні. Після цього багато синоптиків говорили про те, що українцям варто очікувати сувору зиму. Подивимося, як все буде насправді.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...