"Безсмертний полк" на смітнику: Росіяни на параді несли портрети фейкових дідів, які потім викинули

На параді до Дня перемоги в Росії учасникам ходи дали нести портрети невідомих їм "дідів", які воювали у Другій світовій війні, передають Патріоти України.

На камеру вони гордо несли фото нібито своїх предків, проте як тільки представник медіа попросив у них розповісти щось про дідів, ті одразу зам’ялися і зізналися, що це не їхні родичі, а невідомі їм люди. Відповідне відео з’явилося у мережі.

Журналіст російського телеканалу підійшов до колони і запитав у хлопця з портретом: "Хто це, дідусь-прадідусь на фото?", на що отримав відповідь "Це не мій".

Коли ж він запитав в усіх, хто був поруч, чи є тут хтось, хто стоїть з портретом свого дідуся чи прадіда – учасника Другої світової війни, ті тільки мовчали й усміхалися.

Російський журналіст одразу почав виправдовуватися на камеру, начебто це просто "люди-пошуковці", які шукають інформацію про учасників Другої світової війни і виносять їхні портрети на паради, щоб нібито підтримувати про них пам'ять і не дати про них забути.

Проте після параду у мережі з’явилися фото, як портрети дідів з "безсмертного полка" валяються на смітнику. Учасники ходи, які їх несли, після всього просто викинули фотографії.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...