Бідолаха схуд вдвічі: Бабуся через 11 років возз'єдналася зі своїм котиком (відео)

У США щаслива жінка возз'єдналася із загубленим котом через більш ніж десять років. Про це повідомляє Charleston Animal Society, передають Патріоти України.

Після того, як 11 років тому зник котик Сем-Сем, Дженніфер Равенел не змогла більше тримати на колінах жодного кота. Її серце так і не змогло змиритися з втратою здичавілого кошеняти, якого вона врятувала з гілки дерева на своїй фермі в Південній Кароліні. Але тепер Сем знову на колінах у Равенел завдяки її рішенню імплантувати йому мікрочип.

Служба контролю за тваринами округу Чарльстон знайшла Сема худого, який харчувався недоїдками менш ніж за 1,5 км від будинку Равенел. Його мікрочип просканували, і жінка отримала телефонний дзвінок. "Я справді думала, що ви мене розігруєте, бо це неможливо. Але це саме по собі диво", — сказала Дженніфер працівникам Чарльстонського товариства захисту тварин.

Вони провели Равенел до кімнати, де в клітці сидів Сем. Вона розплакалася щойно побачила його. "Семе, Семе! Я так за тобою скучила! 11 років!" — сказала вона.

Коли всі переконалися, що із Семом все гаразд, Равенел знову потримала котика на колінах. Вона стискала його, кажучи, що він її хлопчик, і зазначаючи, який він худий. "Я не тримала кота відтоді, як він пішов – 11 років – тому що це розбило мені серце. Відчувати, як б'ється його маленьке серце, о, Боже, це найбожевільніша річ, яка коли-небудь відбувалася зі мною", — каже Равенел у відео, наданому Товариством захисту тварин.

Сем важив, ймовірно, 6,8 кілограма, коли зник, і вдвічі менше, коли його знайшли, сказала Кей Гайман, представниця Товариства захисту тварин. Колись Равенел знайшла Сема на дереві. Він сів їй на коліна і ходив за нею фермою. Але одного разу з'явився собака, який налякав Сема, і вона не змогла його знайти.

"Я шукала і шукала в лісі. Я запитувала всіх, хто жив навколо нас, і ніхто його не бачив. Але він вижив", — розповіла бабуся соціальним працівникам, гладячи свого тепер уже старого друга.

Возз'єднання було б неможливим без мікрочипа, імплантованого під шкіру Сема. У Товаристві захисту тварин кажуть, що це свідчить про те, наскільки важливо мати таку постійну ідентифікацію для домашніх улюбленців. Равенел розповіла працівникам притулку, що Сем проводить більшу частину свого часу в ногах її ліжка і не хоче повертатися на вулицю.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...